• info@rcm-design.nl

Professionele website

Ben je net een eigen bedrijf gestart of heb je al langer een onderneming maar is jouw huidige website toe aan vernieuwing? Dan is het verstandig om je website te laten maken door een ervaren bureau. Een professionele website moet voldoen aan verschillende eisen en hoort gebouwd te zijn volgens de laatste trends en technieken. Denk daarbij aan dat je website een professioneel en verfrissend design moet hebben dat ook naadloos aansluit op de huisstijl van je bedrijf. Maar ook technisch gezien hoort je website goed in elkaar te zitten. Van een duidelijke navigatiestructuur tot aan zoekmachine vriendelijke url’s en een beveiligde verbinding voor je website bezoekers.

Dit zijn zo een aantal zaken die van belang zijn maar die voor de meeste mensen, die niet helemaal thuis zijn in de wereld van webdesign, toch vaak onbekend zijn. En dit is juist een van de redenen om een professioneel website te laten maken door een expert. Wij van RCM Design zijn specialist in webdesign en doen dit al 12 jaar. Met veel plezier en enthousiasme bouwen we websites voor de meest uiteenlopende bedrijven. Groot en klein.

Wat kost een professionele website

Die vraag is niet in een zin beantwoord. De kostprijs voor het laten bouwen van een website kan erg variëren. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met het soort website wat je wilt, de specifieke wensen en de grootte en het soort webdesign bureau wat je er voor inhuurt.

Vaak kost een maatwerk website je al gauw zo’n 2500 euro of meer (afhankelijk van hoe complex het project is) en ben je voor een website met een standaard template/thema als basis zo’n 600 tot 1500 euro kwijt. Wij van RCM Design zijn in staat om een professionele website voor je te bouwen voor € 500,-. Hierbij gebruiken wij een standaard template dat we vervolgens helemaal aanpassen naar jouw wensen. Wil je liever een website die vanaf het begin helemaal op maat gemaakt is? Dan is de vanaf prijs € 1750,-. Maar toch zie je al vaak dat de meeste bedrijven al voldoende hebben aan een website voor € 500,-.

Website leasen of huren

Er zijn ook bedrijven die aanbieden om een website te leasen of huren. Dit is ook een prima alternatief wanneer je geen investeringen wilt doen of wanneer je een kleiner budget hebt. Partner Webforlease is een van de aanbieders die een Alles-in-1 oplossing heeft waarmee je niet alleen een website laat maken maar echt alles onder een dak hebt. Van domein en hosting tot aan onderhoud en updates. Geen kant- en klare oplossingen maar professionele websites op maat gemaakt en volledig voor je onderhouden.

RCM Design heeft onze verwachtingen overtroffen. Professioneel ontwerp, kennis van zaken en snelle reactietijden. Aanrader!